Det finns såklart många anledningar. Vi valde att fråga några av våra kunder:

Hej där! Jag tycker att det är spännande att prova olika sorters bollar. På det sättet lär jag mig mycket om och får möjlighet att utveckla mitt egna spel.

Anledningen till att jag spelar med begagnade bollar är framförallt priset. Nybörjare som jag är, slår jag bort ganska många bollar. Är tacksam för att jag inte behöver köpa nya bollar efter varje runda!

Utvecklingen av materialet inom golfsporten och inte minst vad gäller golfbollar går ju i en rasande takt. Därför är det bra att kunna testa olika typer av bollar för att få ut maximalt av sitt spel.

Många tycker att priset på nya bollar ofta är för högt. Därför ser de begagnade bollar som ett bra alternativ till att hela tiden handla nytt. Men det finns också andra synpunkter:

Jag tycker att det känns bra att det finns de som anstränger sig för att leta upp bortslagna bollar så att de inte ligger kvar ute i naturen. Jag köper gärna tillbaks bollarna (lite billigare) så att de kommer till nytta igen.

borthittad.se hittar du de allra flesta bollarna på marknaden. De är noga rengjorda och sorterade i olika klasser, så att du ska hitta precis den boll som passar dig.

Dela: